Reumplere cartuse               Tel: 0268 419 366

La cartusele inkjet (cu cerneala) avem promotie: la 5 reincarcari primiti a 6-a reincarcare gratuita indiferent daca cartusul este negru sau color. La reincarcari cartuse folosim cerneala de inalta calitate din Marea Britanie testata de noi, cu dispozitive specifice fiecarui tip de cartus.

La cartusele inkjet (cu cerneala) mai oferim gratuit clientilor nostri desfundarea cartuselor cu ultrasunete si aburi, solutii speciale de curatare si desfundare. Noua din zece cartuse reusim sa le desfundam. Diferenta de nereusita de obicei nu este faptul ca a fost infundat cartusul, ci ca s-a ars.

Motivul care poate duce la arderea cartusului este incercarea de tiparire cu cartusul gol prin fortarea capului imprimantei, multifunctionalului, etc.

Numarul de reincarcari cartuse inkjet la care de obicei functioneaza cartusele sunt:

  • La cele negre intre 3 si 20 de ori (dar am avut cartuse pe care am reusit sa le incarcam si de 50 ori)
  • La cele color intre 2 si 10 ori

Reumplem si cartusele inkjet cu cip prin resetarea cipului.

reincarcari cartuse cerneala      refill cartuse inkjet

Refill cartuse inkjet

La firma noastra veti putea reumple si cartusele in culori speciale: negru mat, light negru, gri, photo negru, photo gri, portocaliu, verde si rosu, pe care alte firme de refill cartuse din Brasov nu vi le ofera. Rezervele separate de cerneala, la firma noastra, se considera 3 culori: cyan, magenta si yellow, adica 1 refill color. Deci nu veti plati pentru fiecare rezerva in parte. Majoritatea cartuselor color au toate cele 3 culori incorporate intr-un singur cartus dar mai sunt si imprimante care au culorile separate. Culorile light magenta si light cyan sunt considerate inca un refill color iar cele gri, photo gri, photo negru, light negru, fiecare in parte, sunt considerate inca un refill negru.

Cei mai importanti producatori de imprimante cu cerneala sunt: HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Xerox, Oce, Ricoh, Dell, Philips, Olivetti, Tektronix, Sharp, Samsung, Panasonic si mai nou Kodak, iar noi oferim servicii de refill pentru toate marcile. Pregatirea unui cartus cu cerneala inkjet pentru reumplere incepe intotdeauna cu desfundarea si curatarea de cerneala uscata sau amestecata din interior, urmand mai apoi procesul de reumplere cu cerneala de calitate superioara produsa in Marea Britanie. Reumplerea se va face in vid, cu masini de refill de ultima generatie, sub atenta supraveghere a specialistului in reumpleri cartuse, care are peste 15 ani experienta in cunoasterea cartuselor cu cerneala inkjet.

Cartusele cu cerneala inkjet sunt cu capete prevazute cu duze microscopice care printeaza cu mici stropi de cerneala. Foarte important este ca cerneala folosita sa nu contina pigmenti necorespunzatori sau mizerie pentru ca pot infunda canalele duzelor si arde capul de printare. Cerneala pe care o utilizam noi este de cea mai buna calitate si va prelungi durata de viata a capului de printare.

Pentru imprimantele cu cerneala au aparut CISS-uri, un sistem de alimentare continua cu cerneala, pe care nu vi le recomandam deoarece au fost testate de specialistii nostrii si nu sunt bune, va strica capul de imprimare. Creaza foarte multe probleme: intra aer pe furtunase, tipareste intrerupt, capul imprimantei se suprasolicita prin incercarea de a trage cerneala prin furtunase din CISS, lucru care nu este prevazut de fabricantul imprimantei iar cei care comercializeaza si produc CISS-uri n-o sa va spuna ce au constatat specialistii nostri si vor incerca sa va pacaleasca cu fraze de genul “contine echivalentul a pana la 112 cartuse obisnuite cu cerneala”, “printati cu 95 % mai ieftin”...


Punct lucru: Euro-Tel, Str. Republicii, Nr. 25, Brasov, Tel: 0268.419.366, CUI: RO13174556, Reg.Com: J08/588/2000