Reumplere cartuse               Tel: 0268 419 366

Sfaturi pentru cartuse inkjet (cu cerneala):

  • La cartuse inkjet este indicat sa scoateti cel putin o data pe saptamana cate un rand pe fiecare culoare pentru a prelungi viata cartusului si a se evita uscarea cernelii acestuia.
  • Sa efectuati curatarea capului (clean head/clean cartridge) din meniul imprimantei sau multifunctionalei iar in cazul in care aceasta optiune nu exista sau n-o gasiti in meniu, printati cateva foi imediat cum ati pus cartusul in imprimanta dupa reumplerea cartusului.
  • Dupa reumplerea cartusului trebuie crescuta calitatea pe BEST sau HIGHT din meniul imprimantei sau multifunctionalei pentru un print de calitate.
  • Cartusele trebuiesc puse si transportate in pungi si nu puneti pe ele tot felul de benzi adezive deoarece pot infunda capul de la lipiciul acestora.
  • Nu inveliti cartusul in hartie absorbanta deoarece se pot amesteca culorile.
  • Sa nu incercati sa tipariti cu cartusul gol sau foarte uscat deoarece capul de printare se poate supraincalzi si arde.

Sfaturi pentru cartuse laser (cu toner):

  • Sa nu expuneti cartusul la lumina timp indelungat deoarece cilindrul (drum) nu trebuie sa fie in contact cu lumina.
  • Sa impachetati cartusul intr-o punga inchisa la culoare atunci cand il aduceti la centrul nostru de refill.
  • Sa nu scoateti cartusul din imprimanta sau copiator decat atunci cand este gol si transportul lui sa se faca cu atentie deoarece orice zdruncitura poate zgaria cilindrul si poate deteriora calitatea printului.

Sfaturi refill cartuse

Cele mai bune imprimante pentru refill sunt imprimantele mai vechi deoarece contin cartuse de capacitate mai mare si nu contin cipuri. Daca aveti o imprimanta veche, nu va recomand sa achizitionati alta, ci mai degraba s-o faceti functionala pe cea veche. Puteti investi intr-un cartus nou original. O parte din clientii nostri spun ca “este mai rentabil sa-mi i-au o imprimanta noua decat un rand nou de cartuse” insa gresesc din cel putin doua puncte de vedere: 1. imprimantele noi vin cu cartuse din ce in ce mai mici (cantitate de cerneala / toner in ele), din ce in ce mai costisitoare pentru refill si nu numai, chiar si daca decideti sa folositi doar cartuse originale, tot veti tipari mai putine foi decat cu un model mai vechi de imprimanta; 2. imprimantele noi vin cu cartuse starter (demo) care contin 20 – 30 % cerneala / toner in ele. Trebuie sa cumparati 3 – 4 imprimante ca sa scoateti cu cat un nou rand de cartuse sau tonere.

In incheiere, pentru a salva bani si timp, va sfatuim sa nu incercati de unul singur incarcarea cartuselor decat daca aveti cunostinte in domeniu deoarece le puteti strica foarte usor si sa nu apelati la servicii de reumplere cartuse cu preturi foarte mici deoarece cerneala si tonerul folosit sunt din China sau facute pe vapor, de proasta calitate si de obicei centrele care ofera serviciile, nu au experienta in domeniu ceea ce conteaza foarte mult. Ca urmare, o sa va strice cartusele.

Recomand sa apelati cu incredere la noi pentru reumplerea cartuselor. Inaintea cumpararii unei imprimante, multifunctionale, etc. apelati la noi pentru a va recomanda un model cat mai bun pentru reincarcari. Cumpararea consumabilelor sa se efectueze de la noi deoarece recomandam consumabile de capacitate mare, ceea ce este in avantajul dumneavoastra pentru ca tipariti mai mult la pret mai avantajos.


Punct lucru: Euro-Tel, Str. Republicii, Nr. 25, Brasov, Tel: 0268.419.366, CUI: RO13174556, Reg.Com: J08/588/2000